06 February 2017

Love-Hate Relationships


Paling tak suka bila I tengah sedih or in a bad mood because my siblings would always notice it. It's like they can sense my mood. Lepastu masing² perangai macam taik, try hard gila nak bagi I gelak. Menyampah okay! Because a minute ago I'm moody and a minute later I'm laughing like crazy. Langsung takde masa nak sedih okay kalau dengan diorang.
Tak suka laa sebab baru acah nak merajuk and taknak cakap dengan semua orang tapi I never had a chance to do that. Quite thankful jugak la sebenarnya hahahah. Tapi please laa bagi I layan perasaan jap okay?

Fie and Bechik sekarang dah tak sabar² nak tunggu I kahwin sebab diorang cakap nanti bila I bersanding diorang nak buat lawak dari jauh supaya I gelak macam orang gila atas pelamin and embarrassing myself in front of my in laws. TF? Boleh tak if I don't want to invite my sibs on my wedding day? Geram!


0 sunshine:

Light Pink Pointer