08 February 2017

Ikat Perut


I was chit-chatting with Fie bout Diploma life and stuffs. Fie baru part 2 and she never really experience the struggle in univ (or maybe not yet) lagipun dia duduk dekat every weekend balik rumah macam tak merasa la sikit jauh dari family.

I told her yang I pernah ikat perut tak makan for 2days. Bukan laa tak makan langsung tapi I makan apa yang ada je like biskut and makanan ringan. Masa tu stock makanan kurang, megi pun takde. I tak makan bukan sebab takde duit. Duit alhamdulillah sentiasa cukup. I tak makan sebab takde orang nak ajak I pergi makan pastu I hate eating alone. Yup thats the only reason. Bodoh je torture diri sendiri.

I cakap laa,
Alaa mu mana pernah rasa susah kat univ sampai terpaksa ikat perut.
The she replied,
Ehh aku pernah laa ikat perut. Tapi ikatan tak kemas dia tercabut.
...
I taktahu nak gelak ke nak tampar je perempuan ni.

0 sunshine:

Light Pink Pointer